kadın günlük şık ayakkabı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri verişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına gereğince KARGO Meccanen.

Adidaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, ayak uzunluğunuza onat CM değerini seçtiğinizde, manzara size ayak uzunluğunuza ivaz mevrut vücut numaralarını gösterecektir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Parasız.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Müft.

Kenar taraflarında arazi vadi fermuarlı dizaynı ile çağdaş ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, elan kullanışlı bir kullanma imkanı sağlar.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıma sunduğu, müteallik markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak yüce bilinirliğe iye markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Platform topuklu bot:  Ortam bot, Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba yüksek topuk boyu ve tabanına ehil olan bu modelleri, umumiyetle güdük boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği yeksan evetğu karınin hamule, fut geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Vücut ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir kullanım olanakı sunar hem de güzel duyu bir stil kazanmıştırrır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunmuş olduğu, dayalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut jel yastıkları, ayaklarınıza bindi katkısızlar ve topuklu çizmeleri elan rahat hale getirir.

Kış ve baharat aylarında çizme kullanımı kadınlar ortada son derece yaygındır. Çizmeler, özellikle yağışlı havalarda rahat bir yararlanma sunmaları sayesinde sıklıkla yeğleme edilir.

Tarafınıza E-bülten gönderilmesi yürekin elektronik vardiya adresinizden ibaret verinizin nöbetlenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda cihetınızdan başkaca şahsi data istek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki Kişisel bilgi işleme politikamızda ve tenvir metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page